Col·laboracions

En les darreres dècades m’heu llegit i sentit en mitjans com ara Levante-EMV, Información, Enderrock, Saó o À punt. Ara em podeu seguir amb regularitat en la revista Allioli i també podeu sentir allò que faig a la ràdio d’À punt.

Amb més de 40 anys de vida, Allioli és la publicació de referència del professorat valencià. L’edita el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV). En la penúltima plana de la revista apareix la meua secció.

links: Allioli

He sigut corresponsal d’Enderrock a terres valencianes i guarde un bon record dels inicis de la revista i dels primers reportatges. A l’enllaç l’amic Quim Vilarnau ho explica la mar de bé.

links: Enderrock

Cada mes, des de l’any 2012 escric una peça sobre els músics valencians.

links: SAÓ

Des que va obrir la ràdio d’À punt he col·laborat cada setmana en el programa Al ras. Els dijous entrevistava un grup o solista valencià i solien interpretar cançons en directe. En setembre de 2019 vaig haver d’abandonar l’espai. Ara em podeu escoltar en el programa Territori Sonor amb la meua secció “Més que lletres”: un espai per analitzar les lletres de la música en valencià amb la col·laboració d’un fum d’instituts del País Valencià,

links: À punt

He escrit en quasi totes les seccions i en dues etapes (1997-1999 i 2005-2012). Em quede amb la columneta dels discos del Panorama.

links: LEVANTE-EMV

Al diari germà de Levante-EMV (Prensa Ibérica) també vaig signar durant un grapat d’anys.

links: Información